lunes, 18 de febrero de 2008

Malpica 1 - Camariñas 2

SCD Malpica: Toni; Víctor, Diego, Alfredo II, Iago, Andrés, (Javi, 74’), Charro, (Lema, 67’) Cheo, (Marco,m 83’), Rodri, Manuel, (Quique, 3’),Martuxa.
Camariñas, CF: Marcos; Javi, Pablo, Baleiro, Yago, (Roberto, 46’), Moriño, Darío, Nando, Brais, Tedín, Brais Casal, (Seso, 76’).
Goleadores: 0-1, 57’: Brais marca tras driblar a Toni. 0-2, 68’, Darío bate a Toni no man a man. 1-2, 73’ Rodri de penalti.

O malpica chegaba a este partido coa necesidade de gañar para non entrar en postos de descenso. O día presentábase bo, xa que as condicións climatolóxicas presaxiaban unha boa tarde de fútbol.
O encontro non comezou ben, no minuto 3, Manuel recollía un balón na frontal, e tras amagar o disparo, sufriu un tirón na perna que lle impediu continuar. Parecía que o conxunto de Esmorís se ía repoñer xa que só un minuto despois, Charro peinou un balón que Diego empalmou dende a frontal da área e que se estrelou con violencia no longueiro. O camariñas non chegou con perigo en toda a primeira parte, a defensa do Malpica tiraba moi ben a liña do fora de xogo inutilizando así a única arma do equipo visitante. O cadro local, chegou con perigo nunha internada de Cheo que centrou para que Rodri rematara o balón que foi rexeitado por un defensa cando xa ía gol.
Na segunda parte o partido seguía igual, pero o Malpica estaba comezando a perder a concentración á hora de tirar o fora de xogo, froito disto, Brais atopouse cun pase en profundidade quedando só ante Toni, ó que driblou sen problemas marcando así o 0-1. Tan só 10 minutos despois, un contrataque perfectamente levado polo conxunto camariñán finalizaba cun pase sobre Darío, que partindo de fora de xogo, batía a Toni por baixo.
Quedaban 20 minutos pero o conxunto local non foi quen de poñer en perigo a vantaxe dos visitantes. Rodri acortaría distancias tras un penalti por mans de Javi.
O malpica pasa agora a estar en postos de descenso debido ós arrastres que provocan os equipos de primeira rexional. Isto convirte a próxima saída a Esteiro nun partido de vital importancia para a permanencia.