lunes, 10 de marzo de 2008

Corme 2 - Malpica 2

Corme CF: Susiño; Adolfo, Jóse, (Rodrigo, 74’), Rafa Valiña, Cordobés, Felipe, Martín, (Manoliño,74’), Lente, Iago, Brais, Alejandro.
SCD Malpica: Toni; Brais, Diego,Víctor, Marco, (Coki, 87’), Andrés, Lema, (Quique, 67’), Rancaño, Rodri, Martuxa Elías, (Charro).

Goles: 1-0, min 2. Brais de forte disparo. 1-1 min. 43, Rodri bate a Suso por baixo. 2-1, min.64 Charro cruza ante Suso. 2-2 Rafa Baliña remata en fora de xogo un barullo na área.

O Malpica chegaba a Corme ca imperiosa necesidade de gañar senón quería dilapidar as poucas oportunidades que ten para salvarse. O partido non podía comezar peor, xa que o conxunto de Esmorís volveu a saír dormido e encaixou o primeiro gol nos primeiros minutos tras un bo contragolpe cormelán. Aínda así, o Malpica non se descompuxo e xogou unha boa primeira metade e creou perigo a balón parado. Así, ó filo do descanso, Rodri aproveitou unha indecisión local para establecer o empate. Na segunda metade o cadro visitante saliu polo partido e a entrada de Charro, por Elías lesionado, aportou frescura ó ataque. Foi o propio Charro o que poría por diante ó Malpica tras un bo pase de Martuxa. A partir de aí, o Corme foise arriba á desesperada deixando moitos hocos que o Malpica non soupo aproveitar, unhas veces por eles mesmos, e outras pola actuación dun árbitro lamentable.
Non tivera ningunha acción destacada durante o encontro, pero todas as dubidosas pitaba a favor dos da casa. No último tramo de encontro xa foi máis descarado, non pitando unha clara falta de Cordobés a Charro cando este ía só cara a portería. Ademais, prolongou o encontro 5 minutos cando durante o partido paraba o reloxo cada vez que había unha interrupción, e para rematar a faena, NO GOL DO EMPATE DO CORME, HABÍA TRES XOGADORES EN FORA DE XOGO INCLUÍDO RAFA BALIÑA, O AUTOR DO GOL.