lunes, 8 de septiembre de 2008

Debut con derrota para os de Manuel Agilda

SCD Malpica: Toni, Avelino, Iago, Victor, Marcos Amado, Andrés (Charro min.45), Manuel (Alfredo Suárez min.75), Rancaño, Busto (Rubén min.45), Cheo e Sassanno.
Santa Comba "B": Ángel; Miguel, Esteban, Solis, Matías, Pio, Diego, (Tuco min.91), Matón, (Juanillo min.70), Churian, (Marcos Facal min.89), Bruno, Óscar, (Micael min.70).

Goles: 1-0 min.33; Churian marca a placer tas pase de Diego. 1-1 min. 37; Manuel de volea dende o borde da area. 2-1 min.79 Diego tras unha gran xogada define con un explendido disparo cruzado.

Debut con derrota dun Malpica que non estivo mal en liñas xerais pero que volve a estar falto de gol. O equipo visitante foi o dominador do encontro cun Cheo moi activo, pero de novo os dianteiros non tiveron o seu día. Asi, na primeira parte Busto puido inaugurar o marcador, pero o seu tiro foise alto e mesmo Cheo dispuxo de dous tiros que atallou facilmente o portiero local. Co equipo Malpicán volcado e tras un fallo do Malpica o Santa Comba conseguiu abrir o marcador tras unha gran xogada de Diego, o mellor do Santa Comba, que deixa o seu compañeiro libre de marca. Logo empataría Manuel nos que quizáis foron os mellores minutos do Malpica e nos que puido poñerse por diante. Na segunda parte o mesmo guión, sucedianse as ocasión para o Malpica cos centros que Cheo mandaba dende a banda, pero estes non atopaban rematador, e novamente nunha contra o equipo local levouse o gato a auga e os tres puntos. O Malpica tentouno ata o final pero non puido acadar nin sequera o empate.
Hai que dicir que o arbitro permitiu o xogo duro dos locais, xa que nalgunhas xogadas merecedoras de cartón amarelo non os enseñou. Parecía estar máis pendente de que non lle protestasen que do xogo en si.
Pero non hai que esconderse detras do árbitro, xa que o Malpica dispuxo de bastantes ocasións para gañar o partido.