lunes, 15 de septiembre de 2008

O Malpica imponse o Porteño 2-0

SCD Malpica: Toni; Víctor, Marcos Amado, (Rubén, 79’) Alfredo, Iago, Manu Pardo, Cheo, Rancaño, (Charli, 76’), Charro, (Alfredo Suárez, 66’), Andrés, (Busto, 55’), R. Sassano.

CF Porteño: Asier; Manuel, Roberto, Baleiro, Roski, (Wi, 86’), Alberto, Robertito, Tono, (Chino, 86’), David Toja, Bello, Óscar, (Varela, 62’).

Goles: 1-0 Cheo remata a portería tralo centro dende a banda dereita de Rubén; 2-0 Sassano bate o porteiro por baixo logo dunha boa xogada persoal.

Mal partido o disputado na Pedra Queimada por parte do Malpica. Os de Manuel Agilda estiveron moi imprecisos durante todo o encontro tendo asi as mellores ocasións na primeira parte o equipo visitante. O Porteño puido poñerse por diante pero en duas ocasións toparonse co poste e noutra moi clara de Baleiro que rematou alto. Tamen Cheo logo dunha xogada ensaiada puido adiantar os locais pero o seu tiro non atopou portería.

O que non se lle pode reprochar os malpicáns foi a actitude da segunda parte, xa que a falta de bo xogo, tiraron de casta para levarse o partido e tendo varias ocasións desaproveitadas por parte de Rancaño, Sassano e Alfredo Suárez.

O colexiado Sr. Chouciño Landeira, non tivo complicacións no partido, pero si abusou en moitas ocasións do cartón amarelo por dirixirse a él e non polas entradas do partido. O cometido destes personaxes é impartir xustiza, non abusar da potestade que teñen e faltandolle o respeto a algúns xogadores, xa que si estes o fan expúlsanos e santas pascuas.