martes, 18 de noviembre de 2008

O Malpica sigue sumando derrotas Corme 3 - Malpica 1

Corme CF: Suso; Martín, Adolfo, Abel, Tupa, Diego, (Rafa Valiña (46’), Fernando, (Gonzalo 88’), Alejandro, Iago, Brais, Jóse, (Manueliño (82’).

SCD Malpica: Toni; Víctor, Marcos Amado Iago, Alfredo II, Quique, Cheo, (Fran-Martuxa 54’), Eloy, (Lema 58’). David Blanco, Andrés, (Charly 64’), Rubén, (Charro 58’).

Goles: 0-1; (30’): Cheo, empalma un tiro cruzado que pega no poste e entra, tras recibir un bonito pase Quique, por enriba da defensa cormelán. 1-1; (46’): Iago, de forte tiro a pracer, nun tremendo erro defensivo malpicán. 2-1; (47’): Jóse, noutro “regalo” da defensa da SCD Malpica. 3-1; (58’): Alejandro, dun sensacional disparo raso dende fora da área, despois da apertura dun pasillo permitido pola media e defensa malpicana.

Nova derrota do Malpica neste caso fronte o Corme. Os malpicáns non souberon aguantar a vantaxe obtida no marcador e ca cal se marcharon os vestiarios. Durante a primeira parte o dominio territorial, que non de xogo foi do Malpica, cunha actitude combativa en todo momento. Pero na segunda parte o equipo cormelan conseguíu a remontada tras dous erros defensivos do conxunto visitante. O árbitro, que estivo un tanto caseiro, non viu un claro penalti a Lema no min. 73.

O Malpica segue sen levantar cabeza nunha xeira de resultados moi negativos de cara a manter a categoría.