lunes, 3 de diciembre de 2007

Carnota 1 - Malpica 1

UD Carnota: Luís, Jorge, Nico, Berto, Eli, (m. 76,Demetrio), Ubaldo, Nando, Sergio, Casti, Tropi, Martín.
SCD Malpica: Toni; Avelino, Javi, Víctor, Fariña,Marco,Charro, Lema (m.70, Coki), Rodri, Manuel, Elías.
Goleadores: o - 1, Min. 74, Rodri despois dun gran contraataque. 1 - 1, Min. 81, Casti tras unha boa conbinación do equipo local.

Chegaba o Malpica cun equipo de circunstancias para estrear o novo campo de Lombáns, o que acudiron un centear de persoas, ante un Carnota que estaba a xogar un fútbol mellor do que indicaba a súa clasificación.
O partido empezou cun ritmo alto e xa no minuto 6, o mellor xogador do Carnota no partido de onte estivo a punto de adiantar ós seus cunha volea que se estrelou no longueiro. Pouco a pouco, o equipo local foise facendo co medio do campo gracias a un equilibrado trivote e conseguiu o control do partido. Aínda así, o conxunto de Esmorís creaba perigo nas contras e a punto estivo de adiantarse nun deles. Manuel mandou un perfecto pase ó Charro que enganchou unha gran volea dende a esquina esquerda pero o balón estrelouse no longueiro. A primeira parte remataría sen máis accións destacadas.
No segundo tempo o cadro visitante botouse un pouco atrás polo cansancio e o Carnota aproveitouno para crear boas ocasións. No minuto 50, Fariña derribou claramente ó dianteiro do conxunto local dentro da área e o árbitro sinalou penalti. O encargado de lanzalo foi Tropi, que escolleu o lado dereito de Toni que fixo unha gran parada adiviñando as intencións do extremo local. Mentras, o Malpica só creaba perigo a balón parado e en algunha contra, como a lanzada de novo por Manuel cun bo pase sobre Charro, que tras atraer ós dous centrais, deixoulle o balón a Rodri case na área pequena, e o seu tiro foi rexeitado polo porteiro. Isto foi un aviso do que pasaría uns minutos despois. Tras un centro á área do Malpica, Coki recollía o balón e mandábao de primeiras a Manuel que enviaba un gran pase a Rodri, que cunha gran arrancada se desfacía do central e batía ó porteiro elevando o balón ante a súa saída culminando así un perfecto contraataque. O partido poñíase de cara para o conxunto visitante. Pero pouco duraría a alegría, xa que só cinco minutos despois o Carnota conseguiría empatar tras unha gran xogada colectiva por medio de Casti. Os últimos 10 minutos de encontro foron un resumo do que foi o partido, o Carnota controlando o partido e o Malpica buscando a contra, como a do último minuto na que o Charro conseguiu desfacerse de tres contrarios e foi derribado na frontal cando xa encaraba ó porteiro. A falta tirouna Fariña moi desviada.
A nota negativa puxoa Rodri, xa que foi expulsado por doble cartón amarelo nos últimos intres de partido. Cabe destacar o debut de Fariña, que aguantou perfectamente os 90 minutos pese a só entrenar esta semana.