lunes, 24 de diciembre de 2007

Sofán 4 - Malpica 0

SD Sofán: José Ramón; Baneira, (m. 67, Gende), Víctor Docampo, Juanjo, Gustavo, Pizo, Adrián, (m. 68, Varela), Marcial, (m. 61, Crístian), Bertín, (mi. 68, Berti), Suso Docampo, (m. 68, Jóse), Eloy.
SCD Malpica: Toni; (m. 4, Illote) Avelino, Diego, Víctor, Fariña, (Javi, m.65), Marco, (Kike, m. 37), Charro, Andrés, Sassano, Lema, Elías.
Goles: Min. 11,1-0. Eloy, de forte trallazo a escadra, dende uns 25 m. Min. 21, 2-0. Adrián, ao rematar só dentro da área Min. 70, 3-0. Bertín bate a Illote no man a man. Min. 86, 4-0. Eloy dende fora da área.

Gran tarde para xogar ó fútbol no campo do Carral onde o Malpica esperaba continuar coa súa favorable xeira de resultados durante os últimos anos.
O partido non empezou ben, xa que ós 4 min. o porteiro Toni tivo que retirarse por unhas doenzas que xa tiña antes do partido polas cales non debería ter comezado. Illote, que debutaba esta tempada, a pesar de entrar se apenas quentar, fixo un bo partido e non tivo culpa en ningún dos catro goles, estando moi atento nas saídas e mostrando maneiras. O cadro de Esmorís nunca estivo cómodo no campo, máis despois de que ós dez minutos, Eloy fusilara dende 25 m a portería visitante mandando o balón á escadra. O tanto non fixo reaccionar ós malpicáns que volveron a encaixar outro gol só quince minutos despois nun contraataque no que os locais chegaron con superioridade, e Adrián rematou ben un centro dende a banda dereita. O mellor que lle podía pasar ó Malpica era chegar ó descanso e así foi. Na segunda parte, parecía que os visitantes empezaban con máis ganas e a punto estiveron de acortar distancias por medio dun gran disparo de falta de Diego que pegou no pau da portería de José Ramón. Cando máis estaba presionando o Malpica, unha pérdida no medio do campo provocou que Bertín encarara só a Illote e batíao cun toque sutil elevando o balón. A partir de aí, o Malpica baixou os brazos e o Sofán limitouse a manter o balón. Aínda así, Eloy volveu a marcar dende fora da área tras unha xogada personal. A única xogada perigosa dos visitantes foi un remate de Lema a centro de Diego, que o porteiro sacou con algún apuro. Mal partido dun Malpica que debe recuperarse para o próximo enfrentamento na Pedra Queimada ante un rival directo que está a ser a revelación da tempada, o Porteño.