lunes, 16 de febrero de 2009

Malpica 0 - Castriz 2

SCD Malpica: Toni; Avelino, Busto, (Charly, 75’), Alfredo II, Iago, Andrés, Alfredo, Fran-Martuxa, (Víctor 46’), Charro, Quique, David Blanco, (Lema 75’)

SD Castriz: Juan; Roberto, (Martín 67’), Toniño, (Noly 46’), Álex, Alberto, Jota, Torreira, (Mauri 75’), Koeman, Cilindro, Sebas, Damián

Goles: 0-1, ( 65’): internada de Noly pola banda dereita con centro sobre o área malpicana, formase un pequeno barullo e o balón cae aos pes de Sebas que dispara, pega no longueiro e entra na portería de Toni. 0-2, (72’): xogada de Damián pola banda esquerda con centro pasado, alí aparece Noly, libre de marcaxe que a pracer marca.

Ambiente e Incidencias: 110 persoas na “Pedra Queimada”. Tarde soleada pero moi fría. Non houbo lesionados nin expulsados.

Comentario (Luis E.Porto): Primeira parte de maior iniciativa do equipo malpicán, con ocasións claras de gol para Quique (17’), que tras pegar nun defensor, salvou nunha gran parada o porteiro visitante Juan. Charro, (35’), nun man a man con Juan, que noutra boa actuación despexa coas pernas a saque de esquina. Pero a pesar das ocasións nesta primeira parte non se movío o marcador (0-0).Na segunda parte, os visitantes saíron a polo partido, e, os primeiros vinte minutos foron un toma e daca por parte dos dous conxuntos con ocasións para Alfredo (48’), saque de falta dende 45 metros á escuadra de Juan, Sebas (50’) remata ao poste un medido centro de Roberto, Noly, tira alto (57’), e finalmente Charro (60’), nunha preciosa xogada ata a liña de fondo con centro atrás que Quique malogra ao entreterse moito e despexar o perigo a defensa do Castriz.A SCD Malpica, a partir de primeiro gol, veuse algo a baixo psicoloxicamente e as pernas xa non funcionaban coa cabeza, deso aproveitouse o Castriz e comezou a crear perigo ante a portería do local Toni, que algunhas este salvou con acerto e outras desaproveitáronas os visitantes.